yoni egg kivet

musta obsidian

Musta obsian yoni egg kivi edustaa maan tason energiaa

Yhteyttä äitimaahan, luontoon, juuriin. Maadoittumisen energia ja juurtuminen. Korkeaa henkistä värähtelyä. Shamaaninaisen kivi. Vahvistaa energiaa ja fyysistä kehoa. 

Alitajunta, intuitio, vahva yin energia

Jos haluat työskennellä syvien asioiden äärellä ja sukeltaa syvälle itsetutkiskeluun, tämä on sinulle oikea kivi. 

ruusukvartsi

Ruusukvartsi yoni egg kivi edustaa ihmisen tason energiaa

Rakkaus, empatia, anteeksi antaminen, avautuminen elämälle

Ruusukvartsi kiven kanssa pääset työskentelemään sydämesi kanssa. Kiinalaisen lääketieteen ajatuksen mukaan sydän on toinen ja keskimmäinen energiakeskus, joka liittyy tunteiden jalostamiseen. Prosessoit omia tunnetilojasi, päästät irti niistä, jotka eivät enää palvele sinua tässä hetkessä ja säilytät ne, jotka kuuluvat sinulle juuri nyt. 

Ruusukvartsin energia soveltuu erinomaisesti manifestoimiseen, unelmien toteuttamiseen ja elämään antautumiseen. Päästämään irti vanhoista tunteista.

valkoinen jade

valkoinen jade edustaa taivaan tason energiaa

Valkoinen jade avaa yhteyttä taivaan tasoon. Mahtava meditaatio kivi, tyhjentää mieltä, selkeyttää visioita, kirkastaa ja puhdistaa ajatuksia.

Hyvin korkeaa värähtelevää energiaa.

Miten valitsen yoni egg kiven?

Voit edetä vanhan taolaisen tavan mukaisesti ja aloittaa yoni egg harjoittelu maan tason kivellä, eli musta obsidian. Voit harjoitella kiven kanssa niin kauan kun se tuntuu tarpeelliselta. Voit keskittää harjoituksissa huomion, aina kivelle ominaisiin asioihin tai intuitiivisesti kuunnella, miten kivi sinulle puhuttelee. Obsidianin jälkeen, siirrytään ruusukvartsiin, eli ihmisen ja tunteiden tasoon. Viimeisenä valkoinen jade ja Taivaan taso.

Voit myös kuunnella intuitiotasi ja aloittaa harjoittelun millä tahansa kivellä.