Yoni egg seremonia

Superfiilis Helsinki järjestää yoni egg seremonioita säännöllisesti. Voit myös tilata yksityis seremonian omalle ystäväporukalle tai työyhteisölle.

Superfiiliksen omistaja Mervi Hämäläinen on vuosia perehtynyt taolaiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja naisen henkiseen seksuaalisuuteen. Mervi on järjestänyt seremonioita ympäri Suomen ja jakanut tietoutta naisen henkisen seksuaalisuuden voimasta.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan yoni egg seremoniaan.

JOS HALUAT TILATA OMAN YONI EGG SEREMONIAN OTA YHTEYTTÄ mervi@superfiilis.fi 

YONI EGG SEREMONIA 16.5.2024 klo 18-20

"Pillukuula ilta"

Yoni egg on vanha idän tapa hoitaa naisen seksuaalisuutta, vaginaa ja feminiinistä energiaa. Yoni egg, eli "pillukuula" valmistetaan puolijalokivistä! Ruusukvartsi, ametisti, musta obsidian, valkoinen jade, valkoinen opaali ja muita kivilajikkeita käytetään materiaaleina. 

Superfiiliksessä järjestetään naisten kesken yhteinen yoni egg seremonia. Jokainen saa valita yhteisestä kulhosta intuitiivisesti oman kuulansa. Siunataan munat käyttöön vanhoin menetelmin. Valmistellaan kehoa ottamaan vastaan energeettisesti yoni egg ja vaginaasi avautumaan pyhään värähtelyyn.

Jokainen saa käydä rauhassa itse laittamassa kuulan paikoilleen Superfiiliksen hoitohuoneissa ohjeiden kera! Tämän jälkeen kokoonnutaan naistenpiiriin. Tehdään yhdessä ja yksilöllisesti harjoituksia kuulan kanssa. Hiljennytään kohtu-meditaatioon SuperMepan ohjaamana.

Meditaation jälkeen jokainen saa jakaa omia kokemuksiaan. Päätetään pyhähetki rennosti villin naisen elkein, rämäkkää naurua ja tyttöjen juttuja! Tarjolla myös kaikille halukkaille skumppaa ja vaihtoehtoisesti alkoholin tilalle yrttijuomaa.

Illan hinta 39e
Hinta sisältää 1 kpl valitsemasi yoni egg, skumppaa/yrttijuomaa

Illan järjestää Superfiiliksen omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen. Superfiilis maahantuo pillukuulia ja valikoimissa on useita eri kivilajikkeita. ilmoittaudu mukaan mervi@superfiilis.fi