Yoni egg 

Yoni egg käyttö on turvallista ja helppoa.

Kun otat kiven ensimmäistä kertaa käyttöön, desinfioi kivi kunnolla. Ota vetonaru pois kivestä ja puhdista myös reikä narua varten. Naru on hyvä olla käytössä, varsinkin alussa. Naru helpottaa yoni egg poistamista.

Yoni egg kiviä on erikokoisia. S, M ja L  

Iso kivi on tarkoitettu aloittelijoilla ja pieni on konkareille. Kaikista yleisin koko on kuitenkin M kivi ja tätä kiveä suosittelen kaikille. Se sopii aloittelijoille ja konkareille. Ennemmin kannattaa hankkia eri kivilaatuja, kuin eri kokoja. 

Voit käyttää yoni egg kiveä joka päivä. Meditoidessa, lukiessa kirjaa, seremonioissa, kotiaskareita tehden, lenkillä jne. Voit käyttää kiveä myös seksin aikana. 

Kiven käyttöä ei suositella kuukautisten aikaan, eikä raskaana ollessa.

Jokaisella naisella tulisi olla oma pillukuula!

Kiven asettaminen on todella helppoa. Työnnä varovasti ja kunnioittaen se pää sisälle, missä ei ole narua. Työnnä kuula sormilla sisään ja jännitä lantiopohjan lihaksia. Voit kuulan kanssa harjoitella lantiopohjan lihaksia ja kannattelua.

Säännöllinen harjoittelu yoni egg munalla tuo tuloksia!

Muista aina puhdistaa kivi huolellisesti käytön jälkeen. Kiven voi desinfioida, pestä tiskiaineelle, puhdistaa eteerisillä öljyillä tai saippualla. Kaikkia puolijakokiviä ei suositella laitettavan kuumaan veteen. Eli kannattaa käyttää lämmintä, ei kuumaa vettä.