yoni egg terveyshyödyt

Yoni eggin kanssa voit harjoittaa lantionpohjan lihaksia, kiinteyttää vaginaasi, meditoida, hiljentyä, voimistaa yin energiaasi ja hoitaa sakraali chakraa ja sydän chakraa. Kiven energia värähtelee ihanasti sisälläsi ja luo harmoonisen olon.

Kiviä käytetään vaginaan asetettuna mm seksuaalisen nautinnon lisäämiseen, yhteyden luomiseen itsesi kanssa, meditaatioon ja naisellisen energian vahvistamiseen.

Ruusukvartsi tasapainottaa sydänchakraa, Rakkauden ja empatian keskus. Auttaa antamaan anteeksi ja lisää avoimuutta. Auttaa käsittelemään tunteita, riemuitsemaan elämästä ja vapauttaa. Kivi rauhoittaa, tuo harmoniaa ja vahvistaa yhteyttä itsesi kanssa.

Musta obsidian lisää henkisyyttä, maadoittaa, auttaa löytämään oman elämäntehtävän, vahvistaa unelmien toteutumista ja konkretisoitumista, auttaa sinua nostamaan parhaat puolesi esiin.

Valkoinen jade on korkeasti värähtelevä, auttaa pääsemään meditatiiviseen tilaan, auttaa näkemään asioiden henkisen merkityksen, vahvistaa intuitiota.

Yoni egg -kivistä voi olla apua virtsankarkailuun, PMS-oireisiin, kuukautiskipuihin, vaihdevuosi ongelmiin, meditoimiseen, hiljentymiseen, seksuaalisen voiman löytymiseen ja itsensä aistimiseen, sekä tutkimiseen.

Sen kanssa voi harjoitella pitämällä sitä sisällä esimerkiksi meditoidessa, joogatessa, kävellessä tai nukkuessa.

Kaunis ja sensuelli vaaleanpunainen kivi inspiroi rakkauteen ja myötätuntoon itseä kohtaan. Valkoinen puhdistaa mieltä ja auttaa sinua tyhjyyden tilaan. Musta tuo vahvuutta itsetuntoa, voimaa ja maadoittaa.

Voit käyttää kiveä vaikka joka päivä, mitä enemmän käytät sitä paremmat on tietenkin terveyshyödyt! Överiksi ei kuitenkaan tarvitse vetää, eli maalaisjärjellä!


yoni egg vaikuttaa monin tavoin

Yoni egg -kiven hyödyt:

*kiinteyttää vaginaa ja siihen liittyviä lihaksia

*auttaa virtsankarkailuun

*harjoittaa lantionpohjalihaksia

*lisää seksuaalista nautintoa ja halukkuutta

*parantaa orgasmeja

*auttaa meditoimaan

*parantaa luovuutta

*kiven värähtelyt vaikuttavat energiaan

*lataa sakraali chakraa "Luovuuden ja seksuaalisuuden keskus" navan alapuolella

*lisää vaginan limakalvojen kosteutta ja tuntoaistia

*voi auttaa vaginaa palautumaan synnytyksestä

*voi auttaa kuukautiskipuihin ja PMS-oireisiin

*vahvistaa naisellista energiaa

*vahvistaa yin energiaa

*luo kauneutta ja harmoniaa

*vapauttaa seksuaalisia jännitteitä

*vahvistaa hedelmällisyys kanavaa ja sydämen chakraa

Yogi egg -kivet on kooltaan pieni, medium Ja iso

Medium on suosituin koko